English Romana
UV Sport

 

DINO-CARS: Made in Germany

Karturile cu pedale Dino sunt realizate pentru a le utiliza in fiecare zi. Aici vom prezenta gama completa a modelelor populare, dar si accesorii.

Fiecare kart Dino vine cu o garantie de 5 ani pentru sasiu si 2 ani pentru toate celelalte parti, impotriva defectelor in procesul de fabricatie.
Toate accesoriile noastre Dino sunt aprobate atat CE cat si TUV.

Noi importam si comercializam toate modelele Dino si de asemenea, furnizam un serviciu complet pentru piese de schimb, astfel incat te poti bucura de kartul tau cu pedale, stiind ca vei avea posibilitatea de a-l mentine in stare perfecta pentru multi, multi ani de acum incolo.

Ceea ce face ca gama Dino sa fie deosebit de fiabila, este faptul ca aceste karturi sunt construite pentru a fi deosebit de robuste, ši sunt adesea alese de parcuri tematice, locuri de campare si pentru alte evenimente unde sunt utilizate zi de zi de catre multi copii si adulti - cele mai multe alte karturi nu au o durata de utilizare ridicata in aceste medii.

NOUL Catalog DINO Cars 2015 Germania : Apasa aici pentru download


 

Pentru detalii accesati: www.dinocars.de

 

 
Copyright © 2011 - UV Sport                         Developed by www.b-v.ro                           Produse | Magazin | Life-style | Evenimente | Contact